Er du blevet hacket

Virksomheder og forbrugere oplever et stigende forsøg på at hacket adgang til data via Phishing og maleware. Er din email blevet misbrugt få hjælp til få alt genoprettet og lad os hjælpe så det ikke kan ske igen.

Kontakt os !! Vi er dit direkte talerør til Microsoft

Er dine hjemmeside og Email blevet hacket?

Oplever du at hackere sender fra din email til dine kontakter eller har nogen overtaget din hjemmeside så kontakt os i dag og få hjælp med genoprettelse.

Ring +45 22519546 eller tal med os i Chatten

Historier fra brugere

Nedenfor er nogle udvalgte udtalelser fra vores kunder som er både private og virksomheder

Vi kunne ikke få Mesh til at fungere med TV og Printer alt blev løst på adressen.
Lars, Viborg

Jeg blev hacket af nogle svindlere. Søren fik genskabt adgang til computeren og alle filerne samme dag, det er 2 år siden nu jeg har ingen problemer haft siden. 

Svend Kristensen, Viborg

Vi fik flyttet vores office 365 til skyen og sikret alle vores dokumenter, Vi arbejder på både Mac og PC og får altid super support hvis vi har problemer!

Allan, Rekruteringschef i Århus

Søren har hjulpet os med at migreret fra Google til Office365 og hjælper med brugeroprettelse og nedlæggelse det går altid hurtigt og vi har aldrig problemer med mail eller teams efter vi har fået hjælp.

Thomas, Rekruterings chef København

Vi mistede alle vores billeder og data, troede vi Søren fik genskabt over 6000 billeder fra vores defekte harddisk, Vores datters som er enke fik alle sine billeder retur og vi er så glade mange tak!

Kisse, Viborg

Best-in-class IT-support

Blive kunde i dag, og få IT Support og adgang til Microsoft premier supportere. Vi er dit talerør direkte til Microsoft.

Kontakt os for support

Office 365 til forretning og privat

Vi hjælper dig med at få installeret Microsoft Office og Onedrive så du har alle dine filer på alle dine enheder.

Vælg den office som du vil købe her

Billeder og dokumenter på flere maskiner

Bruger du office 365 til mail og har du oplevet at nogen sender emails, det hedder Phishing så kan vi hjælpe dig med at få din email væk fra blacklisten som du er kommet på. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig.

Har du brug for hjælp til at synkronisere billeder og dokumenter på tværs af enheder og få en ny computer/mac sat op så alt ligner det gamle men virker som en ny kontakt os i dag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Dine kontakter på tværs af enheder

Med rådgivning fra Sideet vil du altid kunne samarbejde på tværs af dine enheder du vil ikke længere tænke på om du er på en Mac Pc  tablet eller PC.

Hvordan vælger jeg det rigtige antivirus program? 

Det er vigtigt at du vælger et antivirus program og bruger det på tværs af alle dine enheder, dvs på telefonen, table, mac og PC. Vi hjælper dig med rådgivning og opsætning.

Har du brug for akut hjælp da du har oplevet at blive hacket? 

Er din computer blevet meget langsom og skal du købe en ny og hvordan får du alle filer og programmer med over på den nye. Vi kan hjælpe dig med at få alt med og sikre at du køber den rigtige maskine.

Vi er professionelle rådgivere og hjælper dig med at finde en maskine som passer til behov og budget.

Extraordinær IT hjælp 

Vi har 20 års erfaring med IT og vi taler et sprog du forstår.

IT Support

Få hjælp til PC-, Mac, Tablet og telefon opsætning og fejlfinding 

Shop now

Akut IT hjælp

Vi hjælper hvis du har nedbrud, er blevet hacket på din email eller hjemmeside. Ring eller skriv så får vi dit it system oppe og køre

Shop now

IT Rådgivning

Vi hjælper virksomheder og private med at få løst opgaver. Vi definere altid opgaven og forventninger sammen med dig som kunde så i får en den bedste løsning

Shop now

Server og Desktop

Vi har altid højt uddannet konsulenter til rådighed til IT opgaver kontakt os i dag.

Shop now